Cykelhjälmar

En bra cykelhjälm är den viktigaste personliga utrustningen en cyklist kan ha. Vi säljer hjälmar från fem av de största och bästa cykelhjälmstillverkarna. Hos oss hittar du varumärkena Abus, Bell, Bontrager, Giro och MET. 

Cykelhjälmen har utveklats mycket de senaste åren, InMold-teknik har blivit vanligt vilket har höjt kvalitén och slagtåligheten. InMold betyder att hjälmens ytterskal gjutssamman med EPS, den stötdämpande delen. Cykelhjälmar med MIPS rotationsskydd är också vanligt. MIPS ger ett extra skydd mot rotationsvåld vid en vurpa eller olycka.

Bontrager's Crash replacement guarantee

På alla Bontragers cykelhjälmar finns det en speciell garanti som ersätter din hjälm om olyckan är framme. Krashgarantin gäller 1år från inköpsdatum och ger dig en ny likadan hjälm eller närmast motsvarande i Bontragers sortiment.

För att utnyttja garantin tar du med dig den skadade hjälmen, kvitto i original och en kort nerskriven berättelse om olyckan eller vurpan.

Har du köpt hjälmen av oss på webben returnerar du hjälmen, följesedeln och en kort nerskriven historia om olyckan eller vurpan till oss så kommer det en ny, så snabbt som möjligt, till ditt lokala utlämningsställe.

Bra va? Vi tycker att det är utmärkt!