Hitta till Gustavslundsvägen

Våran gata

Vi ligger nästan högst upp på Gustavslundsvägen 175 i Bromma vid Alviksplan. Det är lätt att ta sig till oss från hela Storstockholm med cykel, bil, tunnelbana, tvärbana, lokalbana eller buss. Alvik är en knutpunkt för alla som transporteras sig i västra Stockholm. Vi rekommenderar självklart att du lämnar bilen hemma och tar cykeln när du ska besöka oss eller att du tar dig hit kommunalt och cyklar hem igen. 

På Gustavslundsvägen finns det flertalet företag, butiker, restauranger, gym, bageri, kafé, hotell och självklart ett av Alviks mest kända landmärken, Salkhallen.

 

Här neran hittar du ett par grannföretag som vi gillar extra mycket!

Svenska Mäklarhuset

Vill du köpa eller sälja din bostad och vill komma i kontakt med en duktig mäklare? Svenska Mäklarhuset Bromma är fastighetsmäklaren som hjälper dig att få högsta möjliga slutpris på din villa, radhus eller bostadsrätt. Besök dem på www.smh.se/bobutik/bromma  eller på Gustavslundsvägen 167. 

Brioche

Nere vid Alvikstorg ligger ett riktigt finfik. Brioch är både bageri och bistro, du kan få frukost, lunch och fika. Allt bakas på plats. Vi kan verkligen rekommendera kardemummabullarna, där det inte snålats med kardemumman, och självklart semlorna! Brioch hittar du på Gustavslundsvägen 34.