Dubbdäck till din cykel!

Nu är det hög tid att få vinterdäcken monterade på din cykel. Vi har drop-in lämning på cyklar för däcksskrift, du behöver inte boka en verkstads tid. Lämnar du cykeln före kl. 12 blir den klar samma vardag. Lämnar du efter kl. 12 blir den klar till nästkommande dag.

Vi har dubbdäck till cykel från Schwalbe och Suomi tyres, från 20 till 29".

Hjulbyggen

Cykelverkstaden

I våran cykelaffär i Bromma har vi en komplett cykelverkstad där vi utför alla typer av reparationer och service. Är din cykel utrustad med Shimano-komponenter är det bra att veta att vi är ett Shimano Service Center, vilket betyder att vi har ett stort utbud av reservdelar på lager och extra stor kunskap. Självklart är du lika välkommen även om din cykel inte är utrustad med Shimano komponenter. 

Cykelservice 

Vi har flera olika nivåer på servicepaket där arbetskostnaden är fixerad. Vilket paket din cykelbehöver beror på det allmäna skicket och vilken cykeltyp du har. Servicepaketen startar på 295kr. Eventuellt material tillkommer. 

Vid de flesta reparationer och service är din cykel klar inom en vardag. Vi ligger perfekt till för att lämna och hämta cykeln på din väg till och från jobbet. Cyklar du från Spånga, Hässelby, Abrahamsberg eller övriga Bromma och lämnar din cykel hos oss fortsätter du enkelt vidare med kollektivtrafiken. Det finns också goda parkeringsmöjligheter rakt över gatan.